Magamról

A nevem Tóthné Dvihally Henriette. 1961. október 16-án születtem Tatabányán. A tatabányai Árpád Gimnázium elvégzése után az egri tanárképző főiskolára kerültem, ahol magyar-történelem szakon végeztem.

1985-87 között a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában tanítottam, majd átkerültem a Dózsa iskolába. Azóta is itt tanítok.

Az évek során egyre bővítettem tudásomat. Elvégeztem egy honismeretet tanító tanfolyamot, másoddiplomáztam tánc-és drámapedagógiai szakon. A technika előrehaladtával megismerkedtem a számítógépekkel, majd elvégeztem egy ECDL-tanfolyamot. 2009-ben a nemszakrendszerű oktatáshoz szükséges tanfolyamra jártam. Megismerkedtem a honlapszerkesztés alapjaival a 2008/2009-es tanévben, igyekszem ezen a téren tudásomat továbbfejleszteni.

Megtanultam és megszerettem a digitális tábla használatát, a gyerekek nagy örömére igen sokat használjuk órákon.

2017-ben részt vettem a pedagógus minősítési eljáráson, és megkaptam a pedagógus II. fokozatot.

2020-2021-ben elvégeztem a Rajzelemzési Intézet tanfolyamát, és megkaptam az okleveles rajzelemzési szaktanácsadó végzettséget.

1985-ben férjhez mentem, azóta is együtt vagyunk a férjemmel jóban-rosszban. Két gyermekem van: Fruzsina és Marcell. Van egy fogadott fiam is: Roland. Ő már egy-egy  édes kisfiú- és kislányunokával is megajándékozott minket!

A családhoz tartozott egy macska is, aki a Szidárta/Szidi névre hallgatott, ha volt kedve. Sajnos nagy fájdalmunkra 17 éves korában néhány hónapos betegség után elment tőlünk. Azóta is nagyon hiányzik.

Mióta tanítok, osztályfőnök is vagyok. Igyekszem a gyermekeket megtanítani mindarra, amit tudok, amire az életben szükségük lesz: akár tudásban, akár emberségben.