Tímea

(karcolat)

Élőlény mivoltától eltekintve felhasználják hirdető és ismeretterjesztő eszköznek, feltéve, ha Ronnie Radke-ről vagy a kedvenc rockbandájáról a Falling in reverse-ről van szó. Mozgásérzékelővel is el van látva, mivel a tájékoztatni kívántszemélyt nem kérdezi meg, tudni akarja-e a legújabb információkat. Néha időzítőre van kapcsolva és másodpercenként bombázza hírekkel az embereket. Továbbá rendelkezik egy védekező mehanizmussal, ami halálos csapásokból, rúgásokból és ütésekből áll. Ezt néha egy beszólás vagy egy rosszkor történő hozzáérés is kiválthatja. Testőrnek is alkalmazható, mivel ha valakit bizalmába fogad, minden vélt vagy valós veszélytől megvédi. Ellenfelét kiáltásokkal figyelmezteti, majd lesújt rá.

Néha barátságos is tud lenni, ez általában alvó állapotban érhető el nála. Táplálékát főként barátnői étele teszi ki. Természetes ellenségei bizonyos tanárok, és az őt kibontakozni nem hagyó személyek.

A rossz diák (karcolat) Az órán kiabálás tört ki. A tanárnő igazán mérges lett, ezért leteremtette az osztályt, és ki akarta deríteni, ki volt a zűrzavarért a felelős. Úgy határozott, Hannát teszi meg bűnbaknak. Az osztály érveit figyelmen kívül hagyva követelte az ellenőrzőjét. Mivel ezt nem kapta meg, eldöntötte, óra után leviszi a lányt az igazgatóiba. A tanuló ott sem jelent meg, így a naplóba bekerült egy igazgatói intő.

Megjegyzés: Hanna aznap nem volt iskolában.

Kupi Rebeka 8. osztály (2018.)